Sale!

Test bank for Discovering Computers, Essentials ©2018: Digital Technology, Data, and Devices 1st Edition Misty E. Vermaat, Susan L. Sebok, Steven M. Freund, Jennifer T. Campbell, Mark Frydenberg ISBN: 9781337285117 9781337285117

$100.00 $50.00

Test bank for Discovering Computers, Essentials ©2018: Digital Technology, Data, and Devices 1st Edition by Vermaat

Description

Test bank for Discovering Computers, Essentials ©2018: Digital Technology, Data, and Devices 1st Edition by Vermaat

Test bank for Discovering Computers, Essentials ©2018: Digital Technology, Data, and Devices 1st Edition Misty E. Vermaat, Susan L. Sebok, Steven M. Freund, Jennifer T. Campbell, Mark Frydenberg ISBN: 9781337285117 9781337285117

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Discovering Computers, Essentials ©2018: Digital Technology, Data, and Devices, 1st Edition

Misty E. Vermaat, Susan L. Sebok, Steven M. Freund, Jennifer T. Campbell, Mark Frydenberg
ISBN-10: 1337285110
ISBN-13: 9781337285117
© 2018

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing Testbank911.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

Identify the letter of the choice that best matches the phrase or definition.
a. storage media
b. solid-state drive
c. digital literacy
d. desktop
e. smartphone
f. output device
g. input device
h. server
i. mobile device
j. computer
k. tablet
l. laptop
m. web
n. memory card
o. Internet
REFERENCES: 1-15
1-15
1-3
1-5
1-6
1-13
1-10
1-5
1-5
1-3
1-3
1-3
1-18
1-16
1-17

1. Having a current knowledge and understanding of computers, mobile devices, the web and related technologies
ANSWER: c
POINTS: 1

2. Thin, lightweight mobile computer with a screen in its lid and a keyboard in its base
ANSWER: l
POINTS: 1

3. A thin, lightweight mobile computer with a touch screen
ANSWER: k
POINTS: 1

4. An electronic device, operating under the control of instructions stored in its own memory, that can accept data, process the data according to specified rules, produce information, and store the information for future use
ANSWER: j
POINTS: 1

5. A personal computer designed to be in a stationary location
ANSWER: d
POINTS: 1

6. A computer dedicated to providing one or more services to other computers or devices on a network
ANSWER: h
POINTS: 1

7. A computing device small enough to hold in your hand
ANSWER: i
POINTS: 1

8. An Internet-capable phone that usually also includes a calendar, an address book, a calculator, notepad, games, and several other apps
ANSWER: e
POINTS: 1

9. Any hardware component that allows you to enter data and instructions into a computer or mobile device
ANSWER: g
POINTS: 1

10. Any hardware component that conveys information from a computer or mobile device to one or more people
ANSWER: f
POINTS: 1

11. Where a computer keeps data, instructions, and information
ANSWER: a
POINTS: 1

12. Removable flash memory
ANSWER: n
POINTS: 1

13. A worldwide collection of computer networks
ANSWER: o
POINTS: 1

14. A worldwide collection of electronic documents
ANSWER: m
POINTS: 1

15. A storage device that typically uses flash memory to store data, instructions, and information
ANSWER: b
POINTS: 1

Essay

16. Define the term computer, including its purpose, components, and types of computers.
ANSWER: Student responses will vary, but should be drawn from the following information from the text.

A computer is an electronic device, operating under the control of instructions stored in its own memory, that can accept data (input), process the data according to specified rules, produce information (output), and store the information for future use.

Computers contain many electric, electronic, and mechanical components known as hardware.

Electronic components in computers process data using instructions, which are the steps that tell the computer how to perform a particular task. A collection of related instructions organized for a common purpose is referred to as software or a program. Using software, you can complete a variety of activities, such as search for information, type a paper, balance a budget, create a presentation, or play a game. One popular category of computer is the personal computer.

A personal computer (PC) is a computer that can perform all of its input, processing, output, and storage activities by itself and is intended to be used by one person at a time. Most personal computers today also can communicate with other computers and devices. Types of personal computers include laptops, tablets, and desktops, with the first two sometimes called mobile computers.

A mobile computer is a portable personal computer, designed so that a user can carry it from place to place. A user is anyone who interacts with a computer or mobile device, or utilizes the information it generates.
POINTS: 1
REFERENCES: 1-3
Computers
TOPICS: Critical Thinking

17. Define the term, smartphone. Describe how smartphones communicate. List and describe four popular types of messages you can send with smartphones.
ANSWER: Student responses will vary, but should be drawn from the following information from the text.

A smartphone is an Internet-capable phone that usually also includes a calendar, an address book, a calculator, a notepad, games, and several other apps (which are programs on the smartphone). Other apps are available through an app store that typically is associated with the phone.

Smartphones typically communicate wirelessly with other devices or computers. With most smartphone models, you also can listen to music, take photos, and record videos.

Four popular types of messages that you can send with smartphones include voice messages, text messages, picture messages, and video messages.
• A voice mail message is a short audio recording sent to or from a smartphone or other mobile device.
• A text message is a short note, typically fewer than 300 characters, sent to or from a smartphone or other mobile device.
• A picture message is a photo or other image, sometimes along with sound and text, sent to or from a smartphone or other mobile device.
• A video message is a short video clip, usually about 30 seconds, sent to or from a smartphone or other mobile device.
POINTS: 1
REFERENCES: 1-6
Mobile and Game Devices
TOPICS: Critical Thinking

18. List and describe uses of computers in home automation.
ANSWER: Student responses will vary, but should be drawn from the following information from the text.

New home builders and existing homeowners are integrating features that automate a wide variety of tasks, save time and money, and enhance the overall at-home environment.
• Lighting: Controlling lighting is one of the more common uses of technology in the home. Remotes turn light fixtures on and off, and motion sensors turn on lights when a car or a visitor approaches the driveway or walkway.
• Thermostats: Programmable thermostats adjust to seasonal needs and can be set to control temperatures in individual rooms. Homeowners can use their smartphones to monitor heating and cooling systems, adjust temperatures, and manage energy consumption.
• Appliances: Smart appliances, such as dishwashers, can be programmed to run at nonpeak electrical times. Coffeemakers can turn on at set times and shut off if an overheating coffeepot has been left on accidentally. Refrigerators can track expiration dates and create shopping lists.
• Security: Security systems can detect break-ins at doors and heat from fires, and they can send text and email messages to alert a homeowner when someone has entered or left the home. Surveillance cameras keep a watchful eye on the premises and interior rooms; homeowners can view the images on televisions and computers within the house or on a webpage when they are away from home.
• Remotes: Many people are turning to using their smartphones and tablets to control all the devices in the room. Users enjoy the convenience of customizing apps to operate their television, DVR, and security system and to perform other functions anywhere in the home.
POINTS: 1
REFERENCES: 1-9 – 1-10
Gaming and Digital Home
TOPICS: Critical Thinking