Sale!

Test bank for Enhanced Microsoft® Excel® 2013: Comprehensive 1st Edition Steven M. Freund, Mali Jones, Joy L. Starks ISBN: 9781305501171 9781305501171

$100.00 $50.00

Test bank for Enhanced Microsoft® Excel® 2013: Comprehensive 1st Edition by Freund

Description

Test bank for Enhanced Microsoft® Excel® 2013: Comprehensive 1st Edition by Freund

Test bank for Enhanced Microsoft® Excel® 2013: Comprehensive 1st Edition Steven M. Freund, Mali Jones, Joy L. Starks ISBN: 9781305501171 9781305501171

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Enhanced Microsoft® Excel® 2013: Comprehensive, 1st Edition

Steven M. Freund, Mali Jones, Joy L. Starks
ISBN-10: 1305501179
ISBN-13: 9781305501171
© 2016

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing Testbank911.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. An Excel ____ allows data to be summarized and charted easily.
a. worksheet b. workflow
c. document d. presentation
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: EX 2

2. The person or persons requesting the worksheet should supply their requirements in a ____ document.
a. blank b. test issues
c. requirements d. certified
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: EX 3

3. The first step in creating an effective worksheet is to make sure you ____.
a. apply font formatting b. understand what is required
c. insert a chart d. enter the data
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: EX 3

4. To enter data in a cell, you must first select the ____.
a. row b. worksheet
c. column d. cell
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: EX 6

5. ____ is/are used to place worksheet, column, and row titles on a worksheet.
a. Color b. Text
c. Links d. Tabs
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: EX 6

6. Clicking the ____ box completes an entry.
a. Cancel b. Formula
c. Enter d. Tab
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: EX 8

7. The ____ is a blinking vertical line that indicates where the next typed character will appear.
a. scroll box b. sheet tab
c. insertion point d. split bar
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: EX 9

8. The ____ feature works behind the scenes, fixing common typing or spelling mistakes when you complete a text entry.
a. AutoComplete b. AutoCorrect
c. AutoFormat d. AutoTyping
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: EX 9

9. Pressing the ____ key to complete an entry activates the adjacent cell to the right.
a. RIGHT ARROW b. LEFT ARROW
c. UP ARROW d. DOWN ARROW
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: EX 10

10. By default, text is ____ in a cell.
a. left-aligned b. centered
c. justified d. right-aligned
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: EX 11

11. In Excel, a number can contain the characters ____.
a. 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 b. + – ( ) , /
c. . $ % E e d. all of the above
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: EX 12

12. The range of cells receiving copied content is called the ____ area.
a. fill b. range
c. location d. paste
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: EX 15

13. A ____ is a series of two or more adjacent cells in a column or row or a rectangular group of cells, as shown in the accompanying figure.
a. range b. bunch
c. nearby cell d. neighbor
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: EX 14

14. You can enter the correct range in a function by typing the beginning and ending cell references separated by a ____.
a. semi-colon (;) b. colon (:)
c. period (.) d. none of the above
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: EX 14

15. The range of cells receiving the content of copied cells is called the ____.
a. receiver cell b. final cell
c. receiving range d. destination area
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: EX 15

16. A ____ reference is an adjusted cell reference in a copied and pasted formula.
a. revised b. relative
c. recycled d. retained
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: EX 16