Sale!

Test bank for Media Now Understanding Media Culture and Technology 10th Edition Joseph Straubhaar, Robert LaRose, Lucinda Davenport ISBN: 9781305950849 9781305950849

$100.00 $50.00

Test bank for Media Now Understanding Media Culture and Technology 10th Edition by Straubhaar

Download Sample

Description

Test bank for Media Now Understanding Media Culture and Technology 10th Edition Joseph Straubhaar, Robert LaRose, Lucinda Davenport ISBN: 9781305950849 9781305950849

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing Testbank911.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. Feedback plays a bigger role in social media than it does in the conventional SMCR model of mass communication.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: pg. 16
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing conceptions of the media
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:15 PM

2. In an industrial society, most people are engaged in agriculture-related work.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: pg. 12
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing media throughout history
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:23 PM

3. The digital divide refers to the issues that make Internet access more readily available to some people and not to others.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: pg. 10
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing media throughout history
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 6/15/2017 9:10 AM

4. Radio talk shows and televised news reports are considered forms of mass communication.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: pg. 15
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing conceptions of the media
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:28 PM

5. Online computer games are considered a form of interactive communication.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: pg. 7
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Media in a changing world
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:31 PM

6. The Copyright Term Extension Act of 1998 broadened the copyright protection enjoyed by writers, performers, artists, and songwriters.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: pg. 9
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Media in a changing world
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:33 PM

7. On-demand options such as pay-on-demand movies and streaming video are examples of asynchronous communication.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: pg. 20
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing conceptions of the media
DATE CREATED: 9/14/2016 1:25 PM
DATE MODIFIED: 7/25/2017 9:45 AM

8. Empowering the audience or user to produce media content as well as consume it, sometimes known as Web 2.0, also occurs in social media.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: pg. 18
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing conceptions of the media
DATE CREATED: 11/14/2016 4:39 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:41 PM

9. Large-group communication usually involves fewer than a dozen people.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: pg. 17
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing conceptions of the media
DATE CREATED: 11/14/2016 4:43 PM
DATE MODIFIED: 11/14/2016 4:45 PM

10. _______________is a term usually associated with interactive media technology, such as the Internet and video games.
a. analog media
b. new media
c. old media
d. technical communication
ANSWER: b
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: pg. 19
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
NATIONAL STANDARDS: United States – AACSB: Communication – AACSB: Ethics
TOPICS: Changing conceptions of the media
DATE CREATED: 11/14/2016 4:51 PM
DATE MODIFIED: 7/28/2017 8:18 AM