Sale!

Test bank for Microsoft® Office 365 & PowerPoint 2016, Comprehensive 1st Edition David Beskeen ISBN: 9781305878181 9781305878181

$100.00 $50.00

Test bank for Microsoft® Office 365 & PowerPoint 2016, Comprehensive 1st Edition by Beskeen

Description

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Illustrated Microsoft® Office 365 & PowerPoint 2016: Comprehensive, 1st Edition

David Beskeen
ISBN-10: 1305878183
ISBN-13: 9781305878181
© 2017

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing Testbank911.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. Access and PowerPoint are not included in all configurations of Microsoft Office 2016.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Understand the Office 2016 Suite
Office 2
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.239 – Identify Office suite components
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 4/15/2016 11:04 PM

2. In Word, Excel, and PowerPoint, the interface can be modified to automatically open a blank document, workbook, or presentation.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Understand the Office 2016 Suite
Office 2
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.240 – Describe the features of each program
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

3. The first step in using an Office program is to launch it.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Start an Office App
Office 4
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.241 – Start an Office app
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

4. Clicking the Save command will allow you to duplicate a document with a different name.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Open a File and Save It with a New Name
Office 10
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.242 – Save a file with a new name
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

5. Changing your view of a document does not affect the file in any way.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: View and Print Your Work
Office 12
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.243 – Describe and change views in an app
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

6. The Print Screen tool is a separate program in Windows 10 designed to capture whole screens or portions of screens.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: View and Print Your Work
Office 13
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.244 – Print a document
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 4/15/2016 11:08 PM

7. Closing a file closes all the open files in a program as well as the program itself.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Get Help, Close a File, and Exit an App
Office 14
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.245 – Close a file
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

8. If you try to close a file or exit a program, Office will not remind you if your document contains unsaved changes.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Get Help, Close a File, and Exit an App
Office 14
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.246 – Exit an app
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

9. You can enable touch mode using the Quick Access toolbar.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Get Help, Close a File, and Exit an App
Office 15
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.247 – Use Help
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

10. If there is a power outage while you are working on Office, each Office program has a built-in recovery feature that allows you to open and save files that were open at the time of the interruption.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Get Help, Close a File, and Exit an App
Office 15
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.246 – Exit an app
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

11. Microsoft Office 2016 features a common, command-line user interface, so you can get up to speed faster and use advanced features with greater ease. _________________________
ANSWER: False – context-sensitive
POINTS: 1
REFERENCES: Understand the Office 2016 Suite
Office 2
QUESTION TYPE: Modified True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.239 – Identify Office suite components
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 4/15/2016 11:12 PM

12. Office documents are compatible with one another, meaning that you can easily integrate an Excel chart into a PowerPoint slide, for example. _________________________
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Understand the Office 2016 Suite
Office 2
QUESTION TYPE: Modified True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.240 – Describe the features of each program
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

13. All Office programs include the capability to incorporate feedback—called online collaboration—across the Internet or a company network. _________________________
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Understand the Office 2016 Suite
Office 2
QUESTION TYPE: Modified True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.240 – Describe the features of each program
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

14. The title bar in every Office program includes tabs specific to the program, but all programs include a FILE tab and HOME tab on the left. _________________________
ANSWER: False – Ribbon
POINTS: 1
REFERENCES: Identify Office 2016 Screen Elements
Office 6
QUESTION TYPE: Modified True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.248 – Identify basic components of the user interface
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM

15. You can get help in the form of a(n) Help file by pointing to almost any icon in the program window. _________________________
ANSWER: False – ScreenTip
POINTS: 1
REFERENCES: Get Help, Close a File, and Exit an App
Office 14
QUESTION TYPE: Modified True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: BESK.OFIN.16.249 – Display a ScreenTip
DATE CREATED: 2/26/2016 7:29 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 7:29 PM